-εκδοσεισ-


Trade with Greeece

Το περιοδικό Trade with Greece είναι μία προσφορά του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προς τα μέλη του, αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόκειται για ένα ετήσιο έντυπο, γραμμένο στην αγγλική γλώσσα, που έχει σκοπό να ενημερώσει σε θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.

Την δημιουργία και εκτύπωση του περιοδικού έχει αναλάβει αποκλειστικά η Άλφα Ωμέγα Εκδόσεις.


Ανάπτυξη

Το περιοδικό Ανάπτυξη είναι μία προσφορά του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προς τα μέλη του, αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόκειται για ένα μηνιαίο έντυπο, το οποίο έχει σκοπό να ενημερώσει σε θέματα που αφορούν τις δράσεις και την οικονομία γύρω από το χώρο της επιχειρηματικότητας.

Την δημιουργία και εκτύπωση του περιοδικού έχει αναλάβει αποκλειστικά η Άλφα Ωμέγα Εκδόσεις


vet-1.jpg

Vet News

Πρόκειται για ένα διμηνιαίο κτηνιατρικό έντυπο που διανέμεται δωρεάν στα κτηνιατρεία της χώρας, είτε αυτά είναι ζώων συντροφιάς είτε παραγωγικά. Η εφημερίδα Vet News δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξέλιξη της κτηνιατρικής. Απευθύνεται στον Έλληνα κτηνίατρο, και έχει σκοπό να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη για επικοινωνία και ενημέρωση γύρω από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Δημοσιεύει κτηνιατρικά νέα, επιστημονικά άρθρα, καθώς και οτιδήποτε άλλο πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του έτους, στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη και την ενημέρωση του επαγγελματία.


Pet News

Το περιοδικό Pet News αποτελεί μία πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των εταιρειών και των επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς - κτηνιάτρων.
Αυτή η μορφή επικοινωνίας σχεδιάστηκε, ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη του αποδέκτη, αφού η πληροφορία διακινείται ταυτόχρονα και παράλληλα με τέσσερις μορφές:
-To τριμηνιαίο επαγγελματικό έντυπο PET NEWS που διακινείται μέσω ταχυδρομείου και courier σε 2.000 σημεία.
-Την ιστοσελίδα www.pet-news.gr, όπου υπάρχει η γραπτή θεματολογία όλων των τευχών.
-Το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι www.pet-tv.gr, με αποκλειστικά βίντεο ελληνικής παραγωγής, που αντιστοιχούν στη θεματολογία του περιοδικού.


petnews.jpg

Pet News Free Press

H εφημερίδα Pet News Free Press διανέμεται δωρεάν στον τελικό καταναλωτή. Τα σημεία διανομής είναι 150 επιλεγμένα pet shops & κτηνιατρεία με συνολικό τιράζ 30.200 φύλλα! Η εφημερίδα Pet News κυκλοφορεί κάθε μήνα, και είναι ιδιαίτερη τόσο στην εμφάνισή της, όσο και στην ύλη της.

Προσεγγίζει τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε ζώου συντροφιάς με έναν ξεχωριστό τρόπο, ενημερώνοντάς τον για όλα τα ζωοφιλικά θέματα που τον αφορούν.


Κυνηγεσία και Κυνοφίλια

Η Κυνηγεσία και Κυνοφιλία είναι η κληρονομιά της κυνηγετική οικογένειας, καθώς εκδίδεται αδιάλειπτα για περισσότερο από μισό αιώνα.
Πάντα με γνώμονα τον πολιτισμό, την παράδοση και τον σεβασμό για τη φύση και τα θηράματα που κυνηγάμε, το αρχαιότερο κυνηγετικό έντυπο συνεχίζει ακάθεκτο και δεν θα σταματήσει να εμπλουτίζει με ενημέρωση και γνώση τους αναγνώστες του.

Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, είναι απαραίτητα εφόδια για κάθε κυνηγό, διότι κατά αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές την κυνηγετική κουλτούρα.


Κυνηγετικά Νέα

Τα Κυνηγετικά Νέα βρίσκονται στην αιχμή της ενημέρωσης, προσφέροντας σε εβδομαδιαία βάση έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Μια πλειάδα εξειδικευμένων αρθρογράφων από όλη την Ελλάδα εργάζεται ακατάπαυτα για να μεταφέρει στους αναγνώστες, τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και ότι συμβαίνει γύρω από το κυνήγι.

Τα "Κυνηγετικά Νέα" με την πολύχρονη παρουσία τους κέρδισαν επάξια τον τίτλο "η εφημερίδα όλων των κυνηγών".