-εκδοσεισ-


Trade with Greece

Το περιοδικό Trade with Greece είναι μία προσφορά του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προς τα μέλη του. Πρόκειται για ένα έντυπο, το οποίο πραγματεύεται θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.
Την δημιουργία και εκτύπωση του περιοδικού έχει αναλάβει αποκλειστικά η Άλφα Ωμέγα Εκδόσεις.


Ανάπτυξη

Το περιοδικό Ανάπτυξη είναι μία προσφορά του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προς τα μέλη του.
Πρόκειται για ένα μηνιαίο έντυπο, το οποίο έχει σκοπό να ενημερώσει σε θέματα που αφορούν τις δράσεις και την οικονομία γύρω από το χώρο της επιχειρηματικότητας.
Την δημιουργία και εκτύπωση του περιοδικού έχει αναλάβει αποκλειστικά η Άλφα Ωμέγα Εκδόσεις


vet-1.jpg

Vet News

Πρόκειται για ένα διμηνιαίο κτηνιατρικό έντυπο που διανέμεται δωρεάν στα κτηνιατρεία της χώρας. Η εφημερίδα Vet News δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξέλιξη της κτηνιατρικής.
Δημοσιεύει κτηνιατρικά νέα και επιστημονικά άρθρα, στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη και την ενημέρωση του επαγγελματία.


Pet News

Το περιοδικό Pet News αποτελεί μία πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των εταιρειών και των επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς - κτηνιάτρων.
Αυτή η μορφή επικοινωνίας σχεδιάστηκε, ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη του αποδέκτη, αφού η πληροφορία διακινείται ταυτόχρονα και παράλληλα με τρεις μορφές:
-To τριμηνιαίο επαγγελματικό έντυπο PET NEWS.
-Την ιστοσελίδα www.pet-news.gr.
-Το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι www.pet-tv.gr.


petnews.jpg

Pet News Free Press

H εφημερίδα Pet News Free Press διανέμεται δωρεάν στον τελικό καταναλωτή. Τα σημεία διανομής είναι 150 επιλεγμένα pet shops & κτηνιατρεία με συνολικό τιράζ 30.200 φύλλα! Η εφημερίδα Pet News κυκλοφορεί κάθε μήνα, και προσεγγίζει τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε ζώου συντροφιάς με έναν ξεχωριστό τρόπο, ενημερώνοντάς τον για όλα τα ζωοφιλικά θέματα που τον αφορούν.


Κυνηγεσία και Κυνοφίλια

Η Κυνηγεσία και Κυνοφιλία είναι η κληρονομιά της κυνηγετική οικογένειας, καθώς εκδίδεται αδιάλειπτα για περισσότερο από μισό αιώνα.
Πάντα με γνώμονα τον πολιτισμό, την παράδοση και τον σεβασμό για τη φύση και τα θηράματα που κυνηγάμε, το αρχαιότερο κυνηγετικό έντυπο συνεχίζει ακάθεκτο και δεν θα σταματήσει να εμπλουτίζει με ενημέρωση και γνώση τους αναγνώστες του.


Κυνηγετικά Νέα

Τα Κυνηγετικά Νέα βρίσκονται στην αιχμή της ενημέρωσης, προσφέροντας σε εβδομαδιαία βάση έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.
Οι εξειδικευμένοι αρθρογράφοι της “εφημερίδας των κυνηγών”, εργάζονται ακατάπαυστα για να μεταφέρουν στους αναγνώστες, τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και ότι συμβαίνει γύρω από το κυνήγι.